
به گزارش جام جم / مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر 19 آبان ماه در نشست با خبرنگاران گفت: در آستانه هفته کتاب و کتابخوانی طرح عضویت متمرکز برای تمامی کتابخانه های استان در دو سطح یک و دو برگزار می گردد که برای دهک های 1 تا 3 جامعه به صورت رایگان و برای کودکان زیر هشت سال و افراد بالای 65 سال به صورت نیم بها می باشد؛وی از طرح بخشودگی جرائم دیرکرد کتاب در این هفته نیز خبرداد.
حیدر راهب اعلام کرد:در این هفته بیش از 528 برنامه برای کل استان در نظرگرفته شده و اجرایی می شود.
از جمله برنامه های شاخص هفته کتاب و کتابخوانی:
- تجلیل از کتابداران و خادمان
- رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری
- تور کتابخانه گردی
- جشن کودکان و کتاب در ساحل بوشهر
- رونمایی و نقد کتاب
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهرافزود:در یک سال اخیرتعداد 29 هزار و 600 نسخه کتاب به مبلغ 7 میلیارد و 400 میلیون تومان به این نهاد اهدا شده است.
وی تصریح کرد:14 میلیارد و 900 میلیون تومان برای نوسازی کتابخانه ها از محل اعتبارات تملیکی هزینه شده است و 24 کتابخانه در طول 4 سال و 6 کتابخانه در طول یک سال نیز بازطراحی گردید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
شاهین بیانی در گفتوگو با جامجم آنلاین؛
ریشهیابی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیاترئیسه مجلس